• Black Facebook Icon
  • airbnb-logo
  • Black Instagram Icon

© 2018 de Maset de la Costa.

En el Maset de la Costa realitzem tallers d'artesania, tallers de cistells (la meva gran afició!), tallers de creixement personal, de nutrició i de benestar. Comptem amb la col·laboració de professionals de la regió i també internacionals, apostant sempre per la creativitat i la innovació.

Mònica Guilera, artesana cistellera catalana des de fa més de 15 anys, realitza tallers d'un o dos dies, en els que ens ensenya les tècniques de la cistelleria tant tradicional com contemporània. 

CISTELL RODÓ DE VÍMET I TIJES DE DATILERA

Diumenge 10 de febrer del 2019

10hrs-18hrs amb pausa per dinar  |  70

En aquest curs barrejarem dos tipus de materials: el vímet i les tijes de palmera datilera.  Començarem amb una base rodona i anirem donant forma i volum a la peça fent un teixit de remoli. Aquest curs és ideal com a iniciació. També per als que ja teniu experiència, és la oportunitat

de treballar amb un nou material i aprendre a donar forma i volum.

Taller De Cistelleria

CISTELL RODÓ AMB ANSA LLIGADA I CISTELLS EN
ESPIRAL

Dissabte 16 de març del 2019

10hrs-18hrs amb pausa per dinar |  70

Farem un cistell amb una base de cul de creu rodona i aprendrem diferents tipus de teixits: remolí, teixit a mans.  Podem afegir una nansa de fusta o fer altres models amb aquesta mateixa tècnica per fer cistells en espiral.  Aquest curs és adient per iniciació a la cistelleria amb vímet.

Taller De Cistelleria

VOLUM I TEIXITS. TEIXIT EN ZIG-ZAG.

Dissabte 30 i diumenge 31 de març

Dissabte |  10hrs-18hrs amb pausa per dinar

Aquest curs està pensat per poder treballar fent peces de més gran format i per treballar el volum, donar la forma i incorporar diferents tipus de teixits com per exemple el teixit en zig-zag.  Recomanem una mica d'experiència previa en vímet.

Taller De Cistelleria

Diumenge |  9:30hrs-13:30hrs  |  120€

Per aquest curs oferim allotjament al Maset de la Costa per 20€ la nit en habitació compartida o 30€ la nit en habitació doble.