UN INDRET ON

RESPIRAR

El Maset de la Costa té unes vistes espectaculars sobre la Vall de l’Anoia.

 

Estem recuperant poc a poc les 4,5 hectàrees d'oliveres i ametllers que voltegen el Maset de la Costa. De moment ja tenim una part dels camps d'oliveres recuperats que ens permeten produir el nostre propi oli ecològic d'olives arbequines collides a mà.

A la part davantera de la masia, a més d'un porxo preciós amb sofàs i butaques, també hi ha una gran esplanada on s'hi pot menjar, relaxar-s'hi o simplement descansar a l'ombra de l'arbre que la presideix.

També hi trobareu una pèrgola i una zona chill out per gaudir de les zones de sol. L'antic corral l'hem transformat en una barbacoa coberta i forn de llenya amb tots els estris per poder fer brases.

També podreu gaudir de la caseta que hem batejat amb el nom "El bar de verano" i està equipada amb nevera, cafetera y aigüera.

Tenim un petit hort i un corral amb gallines. Finalment, a la part posterior de la masia trobareu el chill out amb una petita piscina per a poder-se refrescar durant l'estiu.

Aquesta habitació era la antigas cuina de la masia.

Hem conservat l'estructura de la xemeneia, l'armari de rebost i els taulells de l'época. Perfecta per a dos, amb llit de matrimoni i bany privat.

© 2018 de Maset de la Costa.

  • Black Facebook Icon
  • airbnb-logo
  • Black Instagram Icon